Ki vagyok és miért gondolom, hogy ez fontos?
Önbecsülésre és önbizalomra specializálódott coach vagyok 2009 óta, szenvedélyes konyhatündér, mindent elolvasok, ami az ételekről szól és a kezembe kerül. A diabétesz küszöbét már átléptem, ezért fokozatosan átálltam a táplálkozással. Falánk vagyok, de hiú, kreatív, nagy utazó, a világ sok szegletéből gyűjtöttem össze recepteket és ötleteket. Budapesten születtem 1971-ben, éltem Innsbruckban, Bécsben, Chicagoban, Genfben és Párizsban. Összesen 25 évig voltam külföldön. Mindenhol jártam a piacokat, a gasztro-kiállításokat, az éttermeket, és gyűjtöttem a szakácskönyveket, recepteket, konyhai kiegészítőket.
A franciáktól megtanultam, hogy a könnyedség, a hedonizmus, a humor és az életöröm (savoir vivre) varázsolja létünket sokkal érdekesebbé, kellemesebbé és élhetőbbé. Élményekben gazdag pályafutásom során, melyből a legtöbbet talán az alatt a 13 év alatt tanultam, amíg saját állásközvetítő és coaching cégem volt Genfben, rengeteg emberrel és élethelyzettel találkoztam. Idővel arra a következtetésre jutottam, hogy a legtöbb probléma oka a saját magunkkal ápolt rossz, de legalábbis ambivalens kapcsolatunk, amit kíválóan tükröz az is, hogy milyen viszony fűz minket az ételhez és a táplálkozáshoz.
A benned lévő „gasztro-fiókot” megnyitva (mely tartalmaz mindent, amit gyerek korod óta az étellel és az étkezéssel kapcsolatban megtapasztaltál és magadban elraktároztál) egyszerűen, könnyedén, gyorsan, mégis hatásosan tudunk az önismereted, az önszereteted, a belső szabadságod, a lelki, mentális és fizikai egészséged, és úgy általában az életed naposabb oldala felé haladni.