100% gyakorlat megspékelve felismerésekkel, újdonságokkal, könnyedséggel és némi humorral. Nem csak a kezünk, hanem az agyunk is jár, közben spontán módon „gyógyítjuk” a lelkünket, többek között az alkotás örömével. A közös főzés ma már nem trendi, pedig a nők évezredeken keresztül így támogatták és tanították egymást generációról generációra. Nagyon sok kollektív tudás veszett kárba nem csak a főzéssel, de magával az élettel kapcsolatban is. Ez nem csak a nőkre vonatkozik, hiszen sok férfinak is jót tesz, ha társaságban, lazán beszélgetnek, közben új ötleteket és perspektívákat kapnak, végül még valami finomat is esznek. A főzés és az evés évszázadokon keresztül egy szociális platform, fontos interakciók terepe volt, és sok kultúrában a mai napig ez így is maradt. A kutatások azt mutatják, hogy általában ott derűsebbek az emberek.
Szeretném megosztani veled mindazt, amit az évek során felfedeztem és megértettem, segíteni abban, hogy visszatalálj magadhoz és az értékeidhez az ételek segítségével, megtanítani téged a szeretet egyik univerzális nyelvén beszélni.
Ezen kívül – ha te is szeretnéd – segítek visszatalálni az olyan archaikus örömökhöz, mint a főzés, miközben felfedezed a kreativitás, a belefeledkezés felszabadító érzését, és a mágiát (hiszen valamilyen formában az), ahogyan különböző alapanyagokat addig transzformálunk, amíg valami finom, szép és tápláló étel el nem készül belőlük. Amikor ma „időspórolás” címe alatt ételt rendelünk, vagy egy műanyag dobozt mikrózunk, akkor megfosztjuk magunkat a magunkról és/vagy szeretteinkről való gondoskodás pozitív érzésétől.